Frietbakje 

Een uniek frietbakje op maat gemaakt! Onze frietbakjes zijn afgestemd op het formaat van een standaard verpakking. Toch een ander ontwerp nodig? Dan kan je dat via het formulier onder deze pagina aangeven. Voeg met een uniek frietbakje waarde toe aan jouw product!

Vrijblijvende offerte aanvragen
frietdoosje
Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Al het kan vanaf 25 stuks!

Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Waarom een frietbakje?

Als horecaondernemer is het lastig je te onderscheiden van de concurrentie. Hoe bindt je de klant aan jouw zaak en zorg je ervoor dat ze bij jou eten komen kopen? Met een unieke verpakking voor je eten van Packaging.nl voeg je waarde toe aan jouw product!

Voor frietbakjes kunnen wij het gehele bakje bedrukken. Denk aan het logo van jouw horecabedrijf, of een leuke boodschap voor de klant! Een mooi patroon of ontwerp is ook mogelijk. Wij maken het frietdoosje dat jij wilt!


De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit komt omdat wij zelf het karton voor de verpakkingen drukken en op maat snijden. Met ons unieke werkproces is het dus mogelijk om allerlei unieke ontwerpen te produceren, en onze frietdoosjes tegen een zeer lage prijs aan te bieden. 


Natuurlijk zijn wij ook in staat om mee te denken over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Ons standaard frietdoosje is gebaseerd op de afmetingen die meestal worden gebruikt, maar je kan via de offerte eenvoudig aangeven welk formaat je nodig hebt!

De kracht van packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen verschillende soorten frietdoosjes maken. Naast de standaard frietdoosjes en verpakkingen kunnen we allerlei soorten produceren, afhankelijk van uw behoefte!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één verpakking te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van frietdoosjes heel gemakkelijk en voordelig.


Natuurlijk is het ook mogelijk om een verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar natuurlijk denken we hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elk frietdoosje!


Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra! 

Vrijblijvende offerte aanvragen