vouwdoos-met-autolock-bodem

Doosje(s) met meerdere hoeken en/of unieke vorm

Bij Packaging.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard kunnen we veelal alleen vanuit het papierformaat  660MM x 360MM een uitsnede maken. Maar wel iedere uitsnede die je je maar kan bedenken. Heb jij bijvoorbeeld een doosje nodig in de vorm van een piramide, een diamant of een 5-hoek, alles is mogelijk. 

Vraag offerte aan

Unieke vorm

Driehoekdoosje 

Dit doosje kan worden gemaakt voor het leveren van producten die in deze vorm worden aangeboden. Een geodriehoek zou hier bijvoorbeeld perfect in passen. De bodem is vast en de deksel is los. Bij het uitleveren van dit type doosje heb je te maken met twee losse onderdelen die geplakt kunnen worden en zo opgezet kunnen worden tot een volwaardige verpakking. Daarnaast is het ook een leuke verpakking om weg te geven als cadeau!


Pyramide doosje

Een Pyramidedoosje wordt in de praktijk wel gebruikt voor ludieke geschenken. Denk hierbij aan stuiterballen, sleutelhangers, verpakt snoep of een ander product wat je op een leuke manier wil presenteren in plaats van in een standaard vierkanten doosje.


Zeshoekige doos

Dit type doos is wat lastiger qua vorm en in elkaar te zetten, maar des te leuker qua uiterlijk om te geven. Hierin worden veelal relatiegeschenken gedaan. Door het grotere compartiment is er iets meer ruimte dan bij de bovenstaande type doosjes. Hierdoor is er dus ook een mogelijkheid om deze doosjes te vullen met grotere geschenken.


Staat jouw product er niet tussen?

Wij bij Packaging.nl staan altijd klaar om je te woord te staan over de eindeloze mogelijkheden op het gebied van verpakkingen van vouwkarton. Neem daarom ook gerust contact met ons op over vragen/ideeën omtrent jouw gewenste verpakking, de opdruk, de papiersoort en de best passende vorm. Daarnaast denken wij graag mee met de oplossing die geschikt is voor jouw product!


Persoonlijk

Wil je echt opvallen? Dan is het personaliseren van een verpakking iets voor jou. Met packaging.nl kunnen we elke individuele verpakking voorzien van een uniek design en naam. Zo kun je jouw relatiegeschenken volledig personaliseren. Denk hierbij aan kleuren, teksten en vormen die volledig passen bij het beeld dat jij met jouw bedrijf wil uitdragen. Ook is het mogelijk om de adressering op de verpakking mee te laten printen inclusief het Port Betaald-logo van PostNL of de codes die andere postbedrijven gebruiken.


Gevulde verpakkingen mogelijk 

Wil je de geschenken verpakt geleverd hebben? Ook dat is mogelijk bij packaging.nl. Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid de verpakkingen door ons te laten vullen met de bestelde relatiegeschenken. Wij nemen alles uit handen tot aan het verzenden aan toe! Wij regelen de logistiek, zodat jij je kunt focussen op andere zaken!  


  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Materiaal

Al onze cadeauverpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw cadeauverpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton. 


Lamineren
Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[gravityform id="34" title="false" description="false"]