arrow_drop_up arrow_drop_down

Online doosjes bestellen

Bestellen

Vouwkartonnen doosjes bestellen kan online bij veel verschillende aanbieders. Het voordeel van Packaging is dat je altijd de juiste hoeveelheid doosjes besteld. Omdat elke klant een andere wens heeft, werken we met offertes. Vraag via de productpagina’s gemakkelijk een offerte aan. Hier kunt u exact vermelden wat de wensen zijn beterft de te bestellen doosjes.


We merken dat er in de markt aanzienlijk meer vraag is naar op maat gemaakte verpakkingen. Het aantal verzendingen per post is aanzienlijk gestegen. Hierdoor is er veel meer vraag naar kartonnen doosjes als verzendverpakking die vooral ook veel bescherming moeten bieden. Een voordeel van karton is dat het goedkoop is en niet veel weegt. Als specialist op het gebied van vouwkartonnen doosjes


Wil je 50 doosjes bestellen met ieder een unieke bedrukking? Geen probleem! 100 doosjes met ieder een aparte afmeting? Geen probleem! En voor deze unieke service betaal je niks extra’s. Vanaf 1 stuk werken we met een vaste prijs, die bij grotere oplages enkel nog maar daalt. Zo ben je er zeker van dat je altijd exact genoeg doosjes besteld en nooit teveel.


We zijn momenteel bezig met het bouwen van een online tool waarin je nog gemakkelijker je eigen doosjes kan maken en bestellen.


Doosjes verzenden

De bestelde doosjes verzenden wij gratis binnen Nederland. Bij lage oplages kunnen de plano doosjes gewoon door de brievenbus. Bij grotere oplages versturen wij de doosjes via Post NL. Neem gerust contact met ons op om eventuele extra bezorgingsafspraken te maken.

Vind direct de verpakking
die jij nodig hebt!

Cookies in onze verpakkingen