Doos op maat

Waarom Packaging.nl een slimme keus is.

✅Advies op maat

  ✅Korte levertijden

                   ✅Minimale afname 25 stuks

Karton verpakking op maat

Een doos op maat nodig? Packaging.nl biedt volledige flexibiliteit in formaat, oplage en opdruk tegen een vaste lage prijs. De kartonnen verpakkingen op maat die je nodig hebt kan gemaakt worden van verschillende diktes en typen vouwkarton. De opdruk en vorm van de doos is volledig naar wens aan te passen zodat hetgeen je er in wil verpakken altijd perfect past en optimaal beschermd is. Heb je binnenkort een beurs of wil je klanten verrassen met iets unieks? Dan komt een doos op maat zeker van pas. Wij kunnen voor jou een product verpakking bedrukken, envelop bedrukken, bierverpakking bedrukken, of een ander bedrukte doos nodig hebt, wij kunnen elk mogelijk doosje voor je maken.

 

Ook de bedrukking is volledig naar wens te personaliseren. Kleuren, afbeeldingen, positie op de verpakking, product omschrijvingen etc. Alles is mogelijk. Wees onderscheidend ten opzichte van jouw concurrenten, print bijvoorbeeld de naam van je klant op de kartonnen verpakking om indruk te maken. Hierdoor geef je een extra wow-effect waardoor zij je altijd blijven herinneren.


Doos op maat? Al vanaf 25 stuks

Wij streven altijd naar de scherpste tarieven in de Nederlandse verpakkingsmarkt, met een van de laagste minimale afnamehoeveelheden.

Met meer dan vier jaar ervaring en vakmanschap bieden wij onze diensten aan, variërend van slechts 25 stuks tot meer dan 500 stuks. Dit stellen we beschikbaar zodat jij als ondernemer jouw markt kunt verkennen met een bescheiden aantal verpakkingen, wat zowel risico's als kosten minimaliseert.


Product verpakking laten maken

Bij Packaging.nl bieden we volledig aanpasbare verpakkingen op maat. Of het nu gaat om de maat, kleur, materiaalkeuze of andere specificaties, we staan garant voor flexibiliteit. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je merk op de best mogelijke manier te presenteren op de verpakking van je product. Ons design team staat klaar om je te assisteren bij het ontwerp.


Doos op maat bij Packaging.nl

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste doos of ondersteuning nodig bij het grafisch ontwerp? Wij helpen je graag bij het vinden van een gepaste oplossing. We hebben een uitgebreide bibliotheek met meer dan 5000 verschillende verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een bierverpakking, sleeve verpakking en gondeldoos.  


Vind je geen geschikte verpakking voor je product? Dan maken wij speciaal voor jou een doos op maat. 

Veel soorten verpakkingen

Altijd op maat

Hoogwaardige kwaliteit

Vind direct de verpakking
die jij nodig hebt!