arrow_drop_up arrow_drop_down

Doos op Maat

Een doos op maat nodig? Bestel nu al vanaf oplage 1.

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Doos op maat

Een doos op maat nodig? Packaging biedt volledige flexibiliteit in formaat, oplage en opdruk tegen een vaste lage prijs. De doos op maat die je nodig hebt kan gemaakt worden met verschillende diktes en typen vouwkarton. De opdruk en vorm van de doos is volledig naar wens aan te passen zodat hetgeen je er in wil verpakken altijd perfect past en optimaal beschermd is.


Heb je binnenkort een beurs of wil je klanten verrassen met iets unieks? Dan komt een doos op maat zeker van pas. 

 

Ook de bedrukking is volledig naar wens in te vullen. Kleuren, afbeeldingen, positie op de verpakking, productomschrijvingen etc. Alles is mogelijk. 

Wees onderscheidend ten opzichte van de concurrenten, print bijvoorbeeld de naam van je klant op de verpakking om indruk te maken. Hierdoor geef je een extra wow-effect waardoor zij je altijd blijven herinneren.


Naast de doos op maat bieden we ook de oplage op maat. We werken niet met een minimale bestelhoeveelheid en hierdoor bestel je al bij een kleine oplage exact wat je nodig hebt en betaal je nooit te veel.


Heb je geen inspiratie of twijfel je nog over je ontwerp? Dan helpen wij je graag met het vinden van de geschikte oplossing. Wij hebben een uitgebreid bibliotheek met diverse verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een bierverpakking, sleeve verpakkingen en gondeldoos.


Vind je geen geschikte verpakking voor je product? Dan maken wij speciaal voor jou een doos op maat. 

Vind direct de verpakking
die jij nodig hebt!

Cookies in onze verpakkingen