Doos op maat

U kiest wat de afmetingen zijn!

Karton verpakking op maat

Een doos op maat nodig? Packaging.nl biedt volledige flexibiliteit in formaat, oplage en opdruk tegen een vaste lage prijs. De kartonnen verpakkingen op maat die je nodig hebt kan gemaakt worden van verschillende diktes en typen vouwkarton. De opdruk en vorm van de doos is volledig naar wens aan te passen zodat hetgeen je er in wil verpakken altijd perfect past en optimaal beschermd is. Heb je binnenkort een beurs of wil je klanten verrassen met iets unieks? Dan komt een doos op maat zeker van pas. Wij kunnen voor jou een product verpakking bedrukken, envelop bedrukken, bierverpakking bedrukken, of een ander bedrukte doos nodig hebt, wij kunnen elk mogelijk doosje voor je maken.

 

Ook de bedrukking is volledig naar wens te personaliseren. Kleuren, afbeeldingen, positie op de verpakking, product omschrijvingen etc. Alles is mogelijk. Wees onderscheidend ten opzichte van jouw concurrenten, print bijvoorbeeld de naam van je klant op de kartonnen verpakking om indruk te maken. Hierdoor geef je een extra wow-effect waardoor zij je altijd blijven herinneren.


Voordelige doos op maat

Wij bieden goedkope dozen op maat aan, alles is op maat gemaakt speciaal naar jouw wensen. Wij willen aantonen dat dozen op maat voordelig kunnen worden ingekocht, zelfs bij een kleine oplage. Daarom bieden wij ook de oplage op maat. We werken al vanaf 25 stuks en hierdoor bestel je al bij een kleine oplage exact wat je nodig hebt. In plaats van minimale afnames van +500 stuks of hoge kosten bij kleinere oplages, bieden wij betaalbare verpakkingen aan. Hierdoor helpen wij jou niet alleen om minder risico te lopen door hoge voorraden aan te schaffen. Inkopen in kleine oplages wordt ook direct interessant voor je marge.


Doos op maat laten maken

Maak je bedrijf professioneler en laat je dozen bedrukken met je eigen tekst of logo. Ook deze bedrukte doos kunt u op maat laten maken. Hiermee zorg  je eenvoudig en voordelig extra reclame voor je bedrijf. Door onze speciale machine is het mogelijk dozen op maat laten maken in kleine en grote aantallen. Hierdoor kun je voor zowel grote of kleine afnames bij ons terecht wanneer je jouw doos op maat wilt laten maken.


Doos op maat bij Packaging.nl

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste doos of ondersteuning nodig bij het grafisch ontwerp? Wij helpen je graag bij het vinden van een gepaste oplossing. We hebben een uitgebreide bibliotheek met meer dan 5000 verschillende verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een bierverpakking, sleeve verpakking en gondeldoos.  


Vind je geen geschikte verpakking voor je product? Dan maken wij speciaal voor jou een doos op maat. 

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Vind direct de verpakking
die jij nodig hebt!