Boekenlegger

Deurhanger

Bent u opzoek naar een leuk, creatief relatiegeschenk? Of wilt u uw personeel verassen met een uniek cadeau?

Ontwerp mooie professionele deurhangers met uw eigen design erop! Zo kunt u bijvoorbeeld een deurhanger ontwerpen met uw bedrijfslogo, als een creatief relatiegeschenk voor jouw klanten of voor je personeel.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Deurhangers maken

Deurhangers zijn de manier om origineel een boodschap door te geven. Ze werden vooral gebruikt voor hotelkamers, maar die tijd is voorbij. Deurhangers worden nu voor veel meer doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld als marketing materiaal, bij hotelkamers of gewoon thuis, tijdens het thuiswerken.


Marketingmateriaal (aan fietsen, kapstokken of voordeuren)

Iedereen kent ze wel, fietsen met een deurhanger er aan. Het is een mooie manier om je boodschap over te brengen. Op deze manier bereik je een ludieke manier een hele grote groep mensen. 


Thuiswerken

Ook is het leuk als cadeautje voor de thuiswerkers. Het kan gebeuren dat je tijdens het thuiswerken gestoord wordt door je vrouw, man, kind of ander gezinslid. Hoe handig is het om dan aan te geven dat je druk bent of in een meeting zit? Hang de deurhanger aan de deur en laat weten dat je juist wel of niet gestoord kan worden. 


Hotelkamers

De deurhangers werden vroeger alleen gebruikt in hotelkamers. De standaard deurhanger is allang verleden tijd. Maar hoe gaaf is het als elke gast zijn of haar eigen naam op de deurhanger heeft staan? Dat is pas een binnenkomer! Bij Packaging.nl kan het!


Uniek & Gepersonaliseerd

Bij Packaging.nl is het mogelijk om al vanaf 25 stuks deurhangers te bestellen. Daarnaast kan en mag elke deurhanger anders en gepersonaliseerd zijn. Zo maak je iedere deurhanger uniek! Je professioneel gedrukte deurhangers worden fris, gepolijst en klaar om te pronken geleverd. Laat nu je deurhanger bedrukken!


  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Kleine oplages

Bij Packaging.nl is het al mogelijk om in kleine oplages vanaf 25 stuks met elk een unieke opdruk, indien gewenst, af te nemen. Zo is het ook mogelijk om jouw relatieschenken apart te personaliseren.


Het is uiteraard ook mogelijk om de achterkant te bedrukken met het logo van je bedrijf. 

Materiaal

Onze deurhanger worden geprint op hoogwaardig karton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw deurhanger een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw organisatie. Voor de deurhanger maken wij gebruik van het volgende materiaal:

  • CG1 280 grams karton Dit karton in niet-doorschijnend zodat je niet door de kaarten heen kan kijken.

Lamineren

Om de deurhanger lang mooi te houden, maken wij gebruik van UV Hoogglans wat over de voor- en achterkant van de deurhanger heen komt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan