Catering doos

Ook gepersonaliseerde cateringdozen zijn bij packaging.nl mogelijk. De catering doos zorgt ervoor dat je eten goed en stevig kunt verpakken. Bij vragen, helpen wij jouw graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen


Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!
Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een cateringdoos?

Een catering doos dat is een ideale doos om eten mee te vervoeren. Om het eten van A naar B te brengen. Het zorgt ervoor dat het onbeschadigd en mooi opgemaakt aankomt bij de klant.


Functie cateringdoos

De catering doos zorgt ervoor om het eten onbeschadigd en netjes te verpakken om te bezorgen. De cateringdoos wordt voor veel verschillende gerechten gebruikt, bijvoorbeeld de vleeswaren, visschalen, carpaccioschalen, gourmetschotels of 1 van de andere catering gerechten.


Uiterlijk cateringdoos ontwerpen

De catering doos is een venster looze doos van karton. Deze kun je helemaal naar eigen wens bedrukken. Deze kun je ook van de binnekant bedrukken, met allerlei teksten. Het is erg leuk om jouw eigen identiteit te verwerken op de doos waar jij jouw eten in verpakt! Als je nog vragen heb, we helpen jouw graag!


Maten cateringdozen

Er zijn veel mogelijkheden in de maten van deze cateringdozen. Daarom zetten wij onderaan deze pagina geen maten neer. Dan kunnen wij samen de dozen precies volgens het formaat dat je nodig hebt maken.


Karton cateringdozen

Bij de catering dozen heb je de keuze uit 2 soorten karton om de doos te drukken. Dat is de GC1 280 grams karton dit is voor de lichtere etenswaren. De zwaardere versie is de GC1 350 grams deze is steviger als de 280 grams en geschikt voor de meeste producten.

 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten

Afwerking

Om jouw cateringdoos echt uniek te maken bieden wij een aantal mogelijkheden om jouw product net dat beetje extra te geven. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw cateringdoos op maat echt precies is wat jij nodig hebt! 

 

Kijkvenster

Je kunt in het design van jouw cateringdoos een kijkvenster toevoegen. Dit venster zorgt ervoor dat een deel van eten zichtbaar blijft. Zo heb je de mogelijkheid productinformatie zichtbaar te laten! 

 

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw cateringdoos te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de doos extra stevig wordt en heeft een mooie luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit een glimmende of matte afwerking.

Deze optie is niet mogelijk bij kraftpapier.

Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een cateringdoos op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de juiste pasvorm voor jouw producten. Een juiste pasvorm zorgt namelijk niet alleen voor een mooi resultaat, maar zorgt ook dat de cateringdoos, goed op zijn plek blijft. 

 

Unieke opdruk

Laat jouw cateringdoos door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw ontwerp gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee. 

 

Gepersonaliseerde cateringdoos

Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw cateringdozen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk de naam van de ontvanger op de doos af te laten drukken. Zo maak je jouw cateringdozen persoonlijk.

 

Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw cateringdozen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze cateringdozen op maat worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw cateringdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

 • GC1
  280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • GC1
  350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. In de meeste gevallen de beste optie.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Some small content boxes

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan