Voor alle beautysalons

On demand productverpakkingen voor elke private label beauty assortiment

Vraag een offerte aan
beautysalon

Onderscheid jezelf in de markt

Vanwege het grote aanbod aan beautysalons is het lastig je te onderscheiden in de markt. Klantenbinding wordt hierdoor extra belangrijk. Vaste klanten zijn namelijk bereidt meer geld uit te geven en leveren hierdoor de meeste omzet. Ook zullen je meest loyale klanten als ambassadeur voor jouw salon optreden. Als zelfstandige beautysalon wil je jouw klanten uiteraard de beste kwaliteit bieden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste beauty producten, van hoogwaardige kwaliteit. 


De bijverkoop van beauty producten is van essentieel belang voor een gezonde onderneming. Het liefst verkoop je producten met je eigen merklabel. Deze hebben immers de beste marge. Geef daarom je eigen merk een eigen verpakking. Hierdoor bied je je klanten een kwalitatief goed product met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Packaging.nl kunnen we jouw product van een hoogwaardige productverpakking voorzien die gelijk is aan de bestaande A-merken.


Het is bij Packaging.nl zelfs mogelijk om elke verpakking apart te bedrukken. Zo kun je jouw vaste klanten in het zonnetje zetten met een persoonlijk cadeautje. Doordat je in kleine oplages kunt bestellen, heb je nooit teveel en zijn je verpakkingen altijd up-to-date. We gaan graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.


Onze applicatie voor beautysalons neemt de grootste zorgen en werk uit handen. Via een koppeling met het reserveringssysteem kunnen wij de afspraken die op de planning staan gebruiken om een verpakking per klant te maken. Op deze manier zijn we altijd op tijd en is er geen zorg over voorraad en opslagkosten.


Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[gravityform id="43" title="false" description="false"]