Kubusdoosje

Bij Packaging.nl hebben we, zoals veelal eerder genoemd, tal van mogelijkheden om doosjes te maken naar de wens van jou als klant. Of het nou gaat om een vierkant doosje, een doosje met een niet alledaagse vorm of een kubusdoosje. We kunnen het allemaal.

Vraag offerte aan
Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!
Kleine oplages

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een kubusdoosje?

Een kubusdoosje heeft 6 rechte en dezelfde formaten vakken. We kunnen het doosje leveren in verschillende formaten, waardoor het doosje gemakkelijk in gebruik kan worden genomen voor het verpakken van verschillende formaten geschenken. Het fijne van een kubusdoosje is dat je deze makkelijk in elkaar kan vouwen. Hierbij wel de kanttekening dat dit ligt aan de bodem die je kiest voor het kubusdoosje.

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Keuze Zweedse bodem, Autolock bodem of klepsluiting?

Onze kubusdoosjes worden standaard opgemaakt met een Zweedse bodem. Deze bodem bestaat uit vier flappen die zichzelf naar binnen vouwen. Daardoor is deze bodem ook geschikt voor het dragen van ietwat zwaardere producten. 

Naast de Zweedse bodem kun je ook kiezen voor een autolock bodem. De autolock bodem is een bodem die zichzelf automatisch uitvouwt bij het opzetten. Hierdoor kun je de verpakking in één beweging opzetten. Daarnaast is de autolock bodem zo ontworpen dat deze niet los kan schieten. Hierdoor is hij geschikt voor het dragen van zwaardere producten. 


De keuze voor de bodem hangt dus veelal af wat voor product er in de verpakking gaat. Heb jij een ander idee voor de sluiting of weet je niet welke het best past bij het product dat je wil verpakken? Geen probleem, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw idee!


Blanco of bedrukt?

Net zoals ieder ander doosje, kan ook een kubusdoosje bij Packaging.nl worden uitgeleverd in een blanco variant of met opdruk. Soms wil je als klant zijnde een wat simpel uitziend blanco doosje voor een minimalistische look en andere klanten willen deze bedrukt afgeven voor wie het is bedoeld. Hierin zit uiteraard een prijsverschil die op deze [pagina] te vinden is.


Het is geheel aan de klant om te kiezen voor blanco of bedrukte (kubus)doosjes. Houdt hierbij wel rekening dat bedrukte doosjes veelal een boodschap kunnen afgeven bij de ontvanger, wat het geven én ontvangen extra leuk maakt! Of dit nou een persoonlijke boodschap, een quote of een wens is, het kan allemaal. En ook nog eens per stuk gepersonaliseerd bij een afname vanaf 25 stuks!

Materiaal

Al onze kubusdoosjes worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakking echt een cadeautje is om te geven, én uit te pakken. Dit geeft tot nu het mooiste resultaat en werkt het best om de verpakking mooi op te zetten. Toch benieuwd naar de andere opties? Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 
  • 356 grams kraftpapier. Dit is een stevige papiersoort geschikt voor biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen. Met de bruine kleur van deze verpakking oogt dit ook erg milieuvriendelijk. 

Al onze verpakkingen bestaat uit nieuw karton.


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven.

Deze optie is niet mogelijk voor kaftpapier.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan