Wijnverpakking

Altijd al jouw eigen wijnverpakking willen ontwerpen? Bij Packaging.nl helpen wij je verkoopresultaten te verbeteren door het maken van unieke wijnverpakkingen. Onderscheid je van de concurrentie en zorg dat je opvalt in het schap!

Vrijblijvende  offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren.

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een wijnverpakking?

Een wijnverpakking is een smalle rechte vouwdoos. Deze doos is voorzien van een Zweedse bodem die de verpakking geschikt maakt voor het dragen van de zware fles wijn. De doos kan afgesloten worden met verschillende sluitingen, om de verpakking helemaal naar wens te maken. 


Wijnverpakkingen ontwerpen

Bij Packaging.nl is het mogelijk om een eigen wijnverpakking te ontwerpen, helemaal naar uw eigen wensen. De wijndoos bedrukken met bedrijfskleuren of voorzien met uw eigen logo, er zijn veel mogelijkheden. Deze wijnverpakkingen zijn Full Colour en dubbelzijdig te bedrukken. Een eigen ontworpen wijndoos is, bijvoorbeeld leuk om te geven aan zakelijke relaties. Of natuurlijk aan eigen personeel als cadeau. Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw verpakkingen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, u kunt zelf ook een stans tekening aanleveren. Bij vragen/interesse kunt u altijd contact met ons opnemen. 


Wijnverpakking met klepsluiting

Een wijnverpakking met klepsluiting is een verpakking die voorzien is van een klepsluiting aan de bovenkant. Deze klep schuift zichzelf met een insteekflap tussen de zijflappen en de verpakking. Doordat de insteekflap achter de zijflappen blijft hangen is dit een stevige sluiting. 


Wijnverpakking met puntsluiting en flap

Liever geen rechthoekige doos? Dan is de puntsluiting met flap iets voor jou. Bij deze sluiting heeft de vouwdoos een punt als sluiting. Deze punt is aan de ene zijde voorzien van een insteekgleuf. De andere kant is voorzien van een insteekflap. Deze verpakking is dus gemakkelijk af te sluiten en te heropenen. 


Sluiting op maat

Heb jij een ander idee voor de sluiting? Geen probleem, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw idee! 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

De Zweedse bodem

Een Zweedse bodem is een stevige verpakking die gemakkelijk zwaardere producten kan dragen. De bodem is voorzien van vier flappen die stevig in elkaar haken. De verpakking is gemakkelijk in elkaar te zetten, en dus ideaal zware producten. De doos sluit  de bovenkant af met een klepsluiting. De Zweedse bodem is een veelzijdige bodem, waar verschillende varianten van bestaan. Hierdoor is er altijd een bodem die geschikt is voor jouw producten. Zie hier de mogelijkheden met de Zweedse bodem.

Afwerking

Om jouw wijnverpakking echt uniek te maken bieden wij een aantal mogelijkheden om jouw product net dat beetje extra te geven. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw wijnverpakking op maat echt precies is wat jij nodig hebt! 


Kijkvenster

Je kunt in het design van jouw wijnverpakking een kijkvenster toevoegen. Dit venster zorgt ervoor dat een deel van de wijnfles zichtbaar blijft. Zo heb je de mogelijkheid productinformatie zichtbaar te laten! 


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw wijnverpakking te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking extra stevig wordt en geeft een mooie luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit een glimmende of matte afwerking.

Deze optie is niet mogelijk voor kraftpapier.

Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een wijnverpakking op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de juiste pasvorm voor jouw producten. Een juiste pasvorm zorgt namelijk niet alleen voor een mooi resultaat, maar zorgt ook dat de wijnfles goed op zijn plek blijft. 


Unieke opdruk

Laat jouw wijndoos door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw wijnverpakking gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee. 


Gepersonaliseerde verpakkingen

Ben jij van plan wijn als relatiegeschenk te geven? Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw verpakkingen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk de naam van de ontvanger op de doos af te laten drukken. Zo maak je jouw relatiegeschenken nog persoonlijker. 


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw wijnverpakkingen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze wijnverpakkingen op maat worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Vraag vrijblijvend een offerte aan