Verzendverpakking

Ben jij op zoek naar handige verzenddoosjes voor door de brievenbus met jouw eigen bedrukking? Onze verzendklare brievenbuspakketjes van vouwkarton zijn dan ideaal voor jou. Bestel exacte aantallen, betaal geen opstartkosten en profiteer van onze snelle levering! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Hoeveel verschillende designs je ook wilt, het kan vanaf 25 stuks!

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Verschillende soorten verzendverpakking

Brievenbusverzenddoos

Past makkelijk of past precies!
 

Gondeldoos

Ideaal voor kleine producten

  
Kartonnen envelop

Enveloppen

Straal extra luxe uit

 
Verzendkaart

Verzendkaarten

Extra luxe kaarten!

 

Wat is een verzenddoos van vouwkarton? 

Een verzenddoos gemaakt van 280 of 350 grams vouwkarton. Kraftpapier is een variant op de standaard verzenddozen, omdat wij ze kunnen personaliseren. Ideaal om producten die precies door de brievenbus passen te verzenden. Het karton beschermd jouw producten en vermindert de kans dat ze beschadigt aankomen. 


Verzenddoos op maat

Bij ons kun je al jouw verzenddozen op maat laten maken. Wij kunnen de verzendozen aanleveren in een maximale hoogte van 3,2cm. Houd hierbij rekening met 3cm om eventuele speling in te calculeren. We geven je ook de mogelijkheid om een custom formaat aan te vragen. Zo zijn jouw verzenddozen altijd perfect op maat voor jouw producten.


Verzenddoos met inlay
Onze op maat gemaakte verzenddozen kunnen worden voorzien van een inlay.
Dit houdt in dat er een extra laag (van vouwkarton) wordt geplaatst in de doos, met daarin inkepingen waarin het product wat wordt verzonden precies past.
Zo’n inlay is vooral handig voor breekbare of snel te beschadigen producten. Deze blijven dan goed op hun plek zitten tijdens de verzending.
 Daarnaast krijgt de ontvanger ook een luxe belevenis, omdat de producten op een hele nette manier worden gepresenteerd. 


Microgolf bodem + vouwkartonnen deksel

Sommige klanten moeten hun producten net iets steviger verzenden. Hiervoor hebben wij in deze uitzondering wel de mogelijkheid een microgolf bodem aan te leveren met een klep die in dit doosje wordt geplakt. Deze kan dan open worden gemaakt zodat de bodem en deksel wel één geheel blijven. Houd hierbij rekening dat de bodem van microgolf karton niet bedrukt kan worden. De deksel kan dubbelzijdig worden bedrukt. Deze verpakking is uitermate geschikt voor producten die net iets schadegevoeliger zijn.


Verzending geregeld door ons!

Wij kunnen na het maken en produceren van de verzenddozen er ook nog voor zorgen extra werk uit handen te nemen, door de producten aan te bieden bij PostNL, GLS, Sand of Bpost. Wij monitoren dan het geheel en zorgen ervoor dat de verzenddozen worden afgeleverd bij het juiste adres. Hierdoor nemen wij nog wat extra werk uit handen en wordt de opdracht kant en klaar afgeleverd. 


  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl maken wij jouw verzendverpakking volledig op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verzendverpakking. Zo kun jij jouw producten zo goed mogelijk beschermen tijdens de verzending.

 

Unieke opdruk
Naast het ontwikkelen van verzendverpakkingen (voor door de brievenbus) op maat geven we je ook de mogelijkheid deze volledig naar wens te bedrukken. Zo weet je zeker dat jouw verzenddozen naast een luxe uitstraling ook jouw merkidentiteit uitdragen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, we denken graag met je mee!

 

Gepersonaliseerde verzenddoos
Binnen één bestelling is het mogelijk elke verzenddoos individueel te bedrukken. Hierdoor wordt het mogelijk jouw dozen volledig te personaliseren. Bij Packaging.nl kan je verpakkingen personaliseren per stuk, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Denk hierbij aan persoonlijke adressen op de verzenddozen, een eventuele persoonlijke boodschap of een afzender.

 

Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons al verzenddozen voor door de brievenbus bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Al onze verzenddozen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakking een luxe uitstraling heeft en een meerwaarde geeft aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verzenddoos. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor het verzenden van producten in een extra stevige verzenddoos.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren
 Wil je jouw verzenddozen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verzenddoos nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verzenddoos net dat beetje extra te geven. Daarnaast is laminaat ook meer waterafstotend en worden jouw pakketjes dus beter beschermd tijdens bezorging. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan