Veelgestelde vragen

Uit welke papierdiktes kan ik kiezen?

Gebleekt vouwkarton: GC1 280 grams en GC1 350 grams

Kunnen jullie verzenddozen leveren en bedrukken?

Wij kunnen een A4 of A5 verzendverpakking van vouwkarton leveren. Deze zijn volledig te bedrukken. Het is ook mogelijk om voor een microgolf onderkant te kiezen. Deze is wit van kleur. De deksel van deze verzenddoos is wel te bedrukken.

Wat is een klepsluiting?

Een simpele sluiting die vaak wordt gebruikt als opening van een verpakking. Een klepsluiting heeft vaak twee korte flappen die naar binnen vallen en een grote flap die over de kleine flappen wordt ingestoken.

Leveren jullie voedselgeschikt papier?

Dit hebben we wel. Hier zit echter wel een meerprijs aan verbonden. Het is alleen niet vet afstotend en belangrijk dat het product niet in direct contact komt met de toner. Het is dus niet mogelijk om dubbelzijdig te printen wanneer de voedselwaren niet verpakt zijn.

Waar staat CMYK voor?

Dit is een afkorting van de 4 kleuren die worden gebruikt bij het printen.
C =Cyaan,
M = Magenta,
Y=Yellow
K = Kraft

Hoe werkt personalisatie van naam?

Wanneer je een naam op de verpakking wilt toevoegen, moet je de langste naam op de verpakking plaatsen. Hierdoor kunnen wij alle namen aanpassen die in het Excel bestand staan op de verpakking. Hierdoor maken wij heel snel alle verpakkingen aan en kunnen we deze leveren als proef.

Kunnen jullie direct mailings personaliseren?

Ja, we hebben een speciale verpakking die gebruikt kan worden voor direct mailings. Het is bij ons mogelijk om het adres en zelfs PostNL/GLS/DHL/BPost logo’s erop te plaatsen, zodat het gelijk door kan naar het distributiecentrum.