Doosjes bedrukken

Ook bij ons is het mogelijk uw verpakkingen te laten bedrukken, maar wat houdt dit eigenlijk in?

Op maat gemaakte bedrukte doosjes

Voor bedrukte doosjes ben je bij Packaging.nl aan het juiste adres. Een doosje, of verpakking, is van grote waarde voor je merk- of productuitstraling. In welke branche je jouw product ook verkoopt, wij kunnen er een hoogwaardige bedrukte kartonnen verpakking voor maken. We hebben voor veel producten in verschillende branches al bedrukte doosjes geleverd. Bijvoorbeeld:

een bierverpakking voor een lokale brouwerij, een sleeve verpakking voor om een relatiegeschenk, een custom luxe verpakking voor cosmeticaproducten en veel meer soorten doosjes. Kies voor een standaard doosje en laat deze bedrukken met jouw eigen ontwerp of bedenk een volledig nieuwe doos. Jouw bedrukte dozen maken we van 280 of 350 grams vouwkarton. Je kunt kiezen uit printen op wit karton of kraftkarton. Bedrukte doosjes leveren we plano aan. Dit houdt in dat ze uitgesneden, gerild en geplakt zijn. 


We gebruiken bij het maken van de doosjes uitsluitend vouwkarton. Dit materiaal bevat ideale eigenschappen die nodig zijn voor een goede verpakking. Het is stevig en toch flexibel en geschikt voor verschillende toepassingen, zoals rillen en lamineren. Deze toepassingen geven een hoop verschillende mogelijkheden om in je doosje te verwerken. We adviseren je dan ook graag over wat het beste bij jouw product past.

Service op maat

Wil je jouw product direct laten verpakken? Geen probleem! Wij kunnen de producten ook voor jouw afvullen. Hierdoor is je product eerder gereed en kun je eerder verkopen! Zelfs bij een beperkt budget kunnen kunnen wij jou de beste oplossing bieden.


We leveren bedrukte verpakkingen én:

  • Kunnen direct afvullen
  • Verzorgen indien gewenst het design 
  • Hebben keuze uit ruim 5000 verschillende verpakkingen
  • Je kunt ze al bestellen vanaf 25 stuks
  • Wij geven advies op maat