Alle mogelijkheden voor uw bedrijf!

Wil jij de ervaring van jouw doelgroep onvergetelijk maken? Begin dan bij een persoonlijke en op maat gemaakte verpakking. Een op maat gemaakte verpakking kan jouw product net dat beetje extra geven! Of het nou gaat om gepersonaliseerde shampoos voor hotelgasten of een uniek relatiegeschenk. Met onze innovatieve technologie├źn wordt het mogelijk geautomatiseerd, gepersonaliseerde verpakkingen te maken. Met onze on demand verpakkingen bestel je daarnaast altijd exact wat je nodig hebt, zonder dat je daar zelf veel tijd in hoef te steken. Wel zo makkelijk! 

Voor al je relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk laat je jouw klanten zien dat je ze echt waardeert. Om te zorgen dat jouw relatiegeschenken echt opvallen kun je gebruik maken van een op maat gemaakte verpakking van Packaging.nl. 

Onze technologie maakt het mogelijk om voor elk bedrijf een eigen verpakking, met eigen logo en naam te ontwikkelen. Zo kun je al jouw relatiegeschenken volledig personaliseren voor jouw klanten. Hierdoor wordt jouw relatiegeschenk nog persoonlijker en draagt zelfs de verpakking jouw merk uit. 

hotels

Voor alle grote én kleine hotels

Wil je jouw gasten een ontvangst geven om nooit te vergeten? Personaliseer dan jouw badkamerartikelen met daarop de naam van uw gast. Kun je jouw gasten gelijk een fijn verblijf toewensen! 

Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jouw klanten zich sneller thuis voelen. Een belangrijke taak, waar wij je graag een handje bij helpen. Door een koppeling te maken met het reserveringssysteem wordt het mogelijk om op dagelijkse basis gepersonaliseerde verpakkingen te leveren. Zo heb je ook geen zorgen meer over opslag van voorraad en restvoorraden. En zijn alle verpakkingen altijd op tijd besteld. Dit hele proces kunnen wij namelijk automatiseren!

bierbrouwers

Voor alle bierbrouwers

Tegenwoordig zijn er veel lokale brouwerijen gespecialiseerd in het brouwen van bier in unieke smaken. Vaak hebben deze geen behoefte aan duizenden verpakkingen en de aanschafkosten bij een lage oplage zijn vaak hoog. Flesjes met uniek bedrukte labels worden hierdoor vaak in onbedrukte doosjes verpakt. Zonde! Want bij Packaging.nl hebben wij de oplossing voor iedere brouwerij. Bij ons maakt het niet uit hoeveel verpakkingen je nodig hebt, je kunt bij ons al bestellen vanaf 25 stuks. Voor een vaste lage prijs, geheel in stijl van jouw labels! 


Door ons systeem te koppelen kunnen wij voorraden en inkomende bestellingen voor jouw controleren. Zo krijg je altijd precies de verpakkingen geleverd die je op dat moment nodig hebt. Zo hoef jij je alleen nog maar te concentreren op het allerbelangrijkste: het perfectioneren van de smaak van het door jouw gebrouwen goud! 

beautysalon

Voor alle beautysalons

Als zelfstandige beautysalon wil je jouw klanten natuurlijk volledig in de watten leggen. Daarbij horen natuurlijk de beste beautyproducten van hoogwaardige kwaliteit. Wil je de beleving van jouw klanten naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor mooie, gepersonaliseerde verpakkingen. 

Bij Packaging.nl is het mogelijk elke verpakking apart te bedrukken. Zo kun je iedere bezoeker die langskomt voor een afspraak naar huis sturen met een product met hun eigen naam daarop. Of met een unieke verpakking per product, om zo de beleving van jouw salon ook bij de klanten thuis compleet te maken. Bij Packaging.nl kunnen wij een koppeling maken met jouw reserveringssysteem. Zo kunnen wij de afspraken op jouw planning gebruiken om voor elke klant een verpakking met hun eigen naam te drukken. Zo zijn jouw verpakkingen altijd op tijd, en heb je geen grote voorraden en opslagkosten!