arrow_drop_up arrow_drop_down

Vouwdoos

Een vouwdoos is een eenvoudige doos die van verschillende sluitingen kan worden voorzien. Dit is de meest gebruikte productverpakkingsvorm en is voor vele doeleinden inzetbaar.

Maak bij Packaging je eigen vouwdoos op maat!

Productverpakking

Alle afmetingen

Gelijmd geleverd

Per stuk te koop

Kies je model


Klepsluiting

Vanaf €0,63

Traditionele vouwdoos met klepsluiting. Geschikt voor lichtgewicht producten.


Autolockbodem

Vanaf €0,63

Vouwdoos met zelfsluitende autolock bodem. Geschikt voor zwaardere producten


Eurohanger 

Vanaf €0,63

Doosjes met euro hanger zijn uitermate geschikt om opgehangen te worden

Custom vouwdoos

Vanaf €0,63

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing

Productinformatie

Mogelijke toepassingen:

Een vouwdoos heeft naast het beschermen van het product nog een belangrijke functie. Het draagt namelijk bij aan de merkbeleving en voegt waarde toe aan het product. Een verpakking vertelt een verhaal, waar een product op zich niet in zou kunnen slagen. Denk aan de beschrijving van productvoordelen, informatie en mogelijke (reclame)boodschappen die belangrijk kunnen zijn voor de klant. De beleving van het product begint dan ook bij een mooie vouwdoos die aansluit op datgene dat verpakt zit.


Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale verpakking nodig zijn voor een gelimiteerd product dat binnenkort verschijnt. Misschien is er binnenkort een werknemer jarig en wil je diegene verrassen met een persoonlijke boodschap op de verpakking van het cadeau. Ook tijdens de feestdagen kan een leuke, speciale boodschap gericht aan je werknemers de waarde en beleving van het standaard kerstpakket enorm verhogen! Met zelf bedachte ontwerpen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

Toegevoegde waarde:

De verpakking speelt een grote rol bij de ervaring van de klant. De manier waarop het merk en product beleefd wordt begint bij de uitstraling en kwaliteit van de vouwdoos. Hierbij zijn vorm, afmetingen en design belangrijk voor de algehele waarde van de verpakking.


Daarnaast draagt een opvallende, unieke vouwdoos bij aan het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Het kan het verschil maken tussen de keuze van de klant om jouw product te kopen of dat van een ander, als de verpakking niet goed genoeg is. Met een mooie, kwalitatieve vouwdoos springt jouw product er in de winkelschappen uit tussen die van de concurrentie.


Vouwdozen zijn bij uitstek geschikt om een simpele, luxe uitstraling mee te geven aan het product. De verschillende sluitingen en bodems scheppen mogelijkheden om een verpakking te ontwerpen die bij jouw product past. Zo kan een relatief eenvoudig product opeens een dure en geweldige uitstraling krijgen, doordat de juiste vouwdoos eromheen zit!

Kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen vouwdozen maken met zeer diverse toepassingen. Of het nou cosmeticaproducten zijn, eetwaren, sieraden of andere producten die je wilt verpakken, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke verpakking!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één vouwdoos te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van vouwdozen opeens heel gemakkelijk en voordelig. Iedere medewerker, iedere klant, iedereen die jouw product ontvangt, krijgt dat in een verpakking met een unieke boodschap.


Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een bepaald soort product een unieke verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar natuurlijk denken we hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke vouwdoos. Daarbij kijken we naar de print, materiaal, de bodem, de sluiting, eventuele ophangmogelijkheden en vensters.

Gratis proef:

Bij Packaging krijg je altijd een gratis proefverpakking opgestuurd, zodat je weet dat jouw vouwdoos aansluit bij je behoefte!

Papiersoorten:

U heeft keuze uit GC1 240gr, GC1 350gr en SBS 350gr.

Cookies in onze verpakkingen