arrow_drop_up arrow_drop_down

Grafisch Vormgever (stagiair)

Ben jij op zoek naar een stageplek als grafisch vormgever? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zoeken een enthousiaste stagiair  om ons team te komen versterken. Bij Packaging.nl krijg je met name de  tijd en ruimte om alles te leren over verpakkingsdesign. Daarnaast zul je betrokken zijn bij alle facetten die bij deze organisatie komen kijken. 

Je werkt samen met het team actief mee aan het ontwerpen van verpakkingsdesigns voor klanten van Packaging.nl. Gedurende de week hou jij je bezig met het uitdragen van het design van verpakkingen voor onze klanten, meedenken over de wensen en behoeften van de klanten en het optimaliseren van ons aanbod in de verpakkingswereld!

Wie zijn wij?

Wij zijn Packaging.nl. Een jonge, frisse en groeiende speler in de verpakkingsindustrie.

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving van onze klanten. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en minimum bestel hoeveelheden. Wij leveren snel en al vanaf 1 verpakking. Hierdoor zijn wij onderscheidend in de markt en zitten onze klanten nooit met restvoorraden. 

Wat vragen wij?

  • Hbo- of wo-niveau (mag bij uitzondering ook MBO zijn)
  • Interesse in online marketing
  • Een zelfstandige en gemotiveerde houding
  •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Werken bij een jong, dynamisch, gezellig en vooral nuchter bedrijf.
Een opleidingsplek waar je wordt opgeleid tot grafisch vormgever
Begeleiding en deelneming aan verschillende trainingen
Kans op een aanstelling na je stageperiode
Een stagevergoeding van € 350,- per maand. 

Solliciteren:

 Wil jij worden opgeleid tot grafisch vormgever? Solliciteer dan direct!
Startdatum: in overleg
Soort dienstverband: Stage (10 of 20 weken)
 Bij Packaging.nl investeren wij in jou als grafisch vormgever. Wij bieden de tijd en ruimte voor het halen van certificaten en het volgen van cursussen die bij jouw profiel passen, om je zo te ontwikkelen tot de absolute top! Durf jij dingen zelf op te pakken, wil je jezelf verder ontwikkelen en kun je goed met veel vrijheid om gaan? Neem dan contact met ons op via svenja.de.kort@packaging.nl
Cookies in onze verpakkingen