Snelvouwdoos

Taartdoos

Ben jij op zoek naar een taartdoos met openslaande deksel? Deze doos maken wij graag voor jou op maat met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw producten het beste presenteren!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een taartdoos?

 Een taartdoos is een doos met deksel die bestaat uit twee onderdelen. De onderkant waar de producten in gezet kunnen worden. En de deksel die zichzelf tussen de dubbelzijdige wanden haakt. Deze doos is het meest geschikt voor het verpakken van producten die je mooi tentoon wilt stellen. De dubbelzijdige wanden maken het een stevige doos die ook geschikt is om te verzenden. 


Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

De taartdoos kun je bij ons fullcolour enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw doos echt de uitstraling heeft die jij wilt. Wil je er voedingswaren in verpakken? Dan kan de verpakking alleen enkelzijdig bedrukt worden. 


Toepassingen

De taartdoos is perfect voor het verpakken van taarten en andere producten uit een bakkerij zoals: cupcakes, donuts en dergelijke. Indien gewenst bestaat er ook de mogelijkheid een inlay te ontwerpen waarmee de producten van elkaar gescheiden worden. Naast het inzetten van de doos voor voedingsmiddelen is de doos ook ideaal voor het verzenden van luxere producten zoals kleding. De doos heeft een mooie uitstraling en is een feestje om te openen. 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm bij jouw wensen. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending.


Unieke opdruk

We bedrukken jouw taartdoos met een unieke opdruk die je zelf hebt ontworpen. Zo kun je jouw producten verzenden in een doos die écht bij jouw merkidentiteit past. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 


Gepersonaliseerde verpakkingen

Naast een unieke bedrukking voor jouw taartdoos, bieden wij je ook de optie om verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het voor jouw mogelijk elke verpakking binnen een bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke taartdoos wilt voorzien van de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw taartdozen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Al onze soorten vouwkarton zijn geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen. Kies uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton.


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van de buitenkant van jouw taartdoos geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Bij het verpakken van voedingsmiddelen is alleen lamineren van de buitenkant mogelijk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan