arrow_drop_up arrow_drop_down

Gondeldoos en enveloppen

Gondeldozen zijn een mooie, elegante manier om een klein geschenk te verpakken. Het is de ideale cadeauverpakking voor bijvoorbeeld sieraden of een cadeaubon. 


Kartonnen enveloppen zijn multi-inzetbaar en in elke maat beschikbaar.

Maak bij Packaging je eigen doos met deksel op maat!

Alle afmetingen

Gelijmd geleverd

Per stuk te koop

Kies je model


Gondeldoos

Vanaf €0,63

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Custom

gondeldoos

Vanaf €0,63

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Enveloppe van vouwkarton

Vanaf €0,63

Een envelop die vanwege een dikkere papiersoort een luxe uitstraling geeft.


Custom envelop

Vanaf €0,63

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Productinformatie

Mogelijke toepassingen:

Een gondeldoos dankt zijn naam aan de gelijkenis qua vorm met de gondel. Het heeft naast het beschermen van het product nog een belangrijke functie. Het draagt namelijk bij aan de merkbeleving en voegt waarde toe aan het product. Een verpakking vertelt een verhaal, waar een product op zich niet in zou kunnen slagen. Denk aan de beschrijving van productvoordelen, informatie en mogelijke (reclame)boodschappen die belangrijk kunnen zijn voor de klant. De beleving van het product begint dan ook bij een verpakking die daarbij aansluit.


De enveloppe is een goede oplossing voor een klein, persoonlijk cadeau. Door de dikkere papiersoort die gebruikt wordt bij het maken van de enveloppe geeft het een luxere uitstraling aan je geschenk Ook een mooie kaart voor je werknemers of voor familie of vrienden is dit een uitgelezen mogelijkheid om de verpakking te voorzien van een uniek ontwerp. Denk daarbij aan een persoonlijke boodschap, een mooie foto of maak een ontwerp met een gehele print voor de enveloppe.


Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar voor zowel gondeldozen als enveloppen. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale verpakking nodig zijn voor een gelimiteerd product dat binnenkort verschijnt. Misschien is er binnenkort een werknemer jarig en wil je diegene verrassen met een persoonlijke boodschap op de verpakking van het cadeau. Een gondeldoos is een nette verpakking en biedt de mogelijkheid een leuke tekst of afbeelding te plaatsen. De enveloppe is geschikt voor kleinere producten. Met zelf bedachte ontwerpen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

Toegevoegde waarde:

De verpakking speelt een grote rol bij de merkbeleving van de klant. De gondeldoos is daarom uitermate geschikt vanwege de mooie uitstraling. Een enveloppe is een simpelere, meer minimalistische oplossing als verpakking. Daarnaast draagt een opvallende, unieke verpakking bij aan het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Het kan het verschil maken tussen de keuze van de klant om jouw product te kopen of niet. Met een mooie, kwalitatieve gondeldoos of enveloppe springt jouw product er in de winkelschappen uit tussen die van de concurrentie.


Een gondel doos is bij uitstek geschikt om een goede uitstraling mee te geven aan het product. Het ziet er mooi uit en is zeer stevig. De enveloppe is daarentegen een simpele manier om een kaart en product samen te verpakken. Beide zijn zelf te ontwerpen met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of een mooie afbeelding. Op die manier wordt de verpakking uniek voor iedere klant.

Kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen gondeldozen en enveloppen maken met zeer diverse toepassingen. Of het nou cosmeticaproducten zijn, eetwaren, sieraden of andere producten die je wilt verpakken, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke gondeldoos of enveloppe!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één doos met deksel te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van verpakkingen opeens heel gemakkelijk en voordelig.  


Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een bepaald soort product een unieke verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar we denken hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke verpakking.

Gratis proef:

Bij Packaging krijg je altijd een gratis proefverpakking opgestuurd, zodat je weet dat jouw gondeldoos of enveloppe aansluit bij jouw behoefte!

Papiersoorten:

Je hebt keuze uit verschillende soorten papier,

240 grams/m² GC1

350 grams/m² GC1

250 grams/m² Sulfaatkarton (dubbelzijdig gestreken)

300 grams/m² Craft

Cookies in onze verpakkingen